Hanna Verboom

CV IMDB Facebook Twitter Instagram

Het grote publiek kent Hanna Verboom met name door haar rollen in de succesvolle Net5 serie de Co-Assistent en de serie Feuten. Maar Hanna doet meer. Veel meer.

Zo presenteerde ze in 2004 het bekende muziekprogramma Top of The Pops, speelde ze in de serie Boks van Talpa, deed ze mee aan de serie Peking Express VIP en aan het BNN programma Crazy88.

Op het witte doek schitterde ze in Feuten het Feestje, Finn, Gone Back, Achtste Groepers Huilen Niet en de thriller Quiz van Dick Maas.

Ook internationaal is Hanna niet onopgemerkt gebleven. Ze speelde rollen in Deuce Bigalow: European Gigolo, de thriller Drifter, de Amerikaanse serie The Interior en de avontuurlijke familiefilm The Seven of Daran.

In 2011 speelde Hanna in het zeer succesvolle toneelstuk De Eetclub.

In 2015 maakt Hanna haar debuut als regisseuse tijdens het Cannes Filmfestival met de korte film Alice en haar andere regieprojecten scoorden internationaal hoge ogen.

In 2018 was Hanna te zien in de televisieserie Zomer in Zeeland (regie Johan Timmers, Maarten Treurniet).

Naast haar acteerwerkzaamheden is Hanna ‘founding mother’ van het video on demand platform Cinetree, voor verhalen die verteld moeten worden. Tevens is zij oprichter van het crowdfunding platform GET IT DONE, waarmee ze ‘small human-needs development projects’ helpt realiseren.

Showreel

Stemfragmenten

Rabo WalletRemehaAll Stars Agency

Plantage Middenlaan 2D
1018 DD Amsterdam
info@allstarsagency.nl
+31 (0)20 - 4213669


Contactpersonen

Andrea Kleverlaan
andrea@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 23135187

Britt Colegem
britt@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 16476446

Facebook - All Stars Agency Instagram - All Stars Agency Twitter - All Stars Agency