Davy Gomez

CV IMDB

Al van jongs af aan is Davy Gomez volop bezig met zingen en acteren. Zijn passie voor zingen begon op de markt bij zijn opa en oma, inmiddels heeft hij diverse theater, film- en televisierollen op zijn naam staan. Hiervan is de meest bekende zijn rol in de familiefilm Storm.

In 2010 begon de carrière van Davy met zijn rol als kleine Shrek in Shrek de Musical, geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment. Al gauw volgde in 2011 zijn eerste hoofdrol in De Kleine Blonde Dood, tevens geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment.

In 2013 speelde hij de rol van Marc in Waanzinnig gedroomd, de eerste productie van Cook A Dream, eerder bekend van samenwerkingen met Joop van den Ende.

In 2016 had Davy wederom een hoofdrol te pakken, dit keer in Pinokkio, een productie van het Efteling Theater.

Ondertussen heeft Davy op het gebied van film en televisie aan de weg getimmerd door zijn deelname aan het improvisatie tv-programma van Human De Vloer Op Jr. in 2015, maar ook rollen in diverse commercials en (educatieve) video’s op online platformen hebben hieraan bijgedragen. Eveneens was hij in 2018 als Tygo te zien in de NPO 3 jeugdserie Verborgen Verhalen.

De hoofdrol in de familiefilm Storm: letters van vuur, geregisseerd door Dennis Bots in 2016 was voor Davy de definitieve doorbraak als jonge acteur.

Naast zijn acteerwerkzaamheden heeft Davy ook een liefde voor sport, in het bijzonder voor voetbal en kickboksen.

Recentelijk was Davy wekelijks te zien op Zapp in de populaire jeugdserie #Forever.

Trailer Storm

Scene uit #Forever

Stemfragmenten

DeBielGoogleAll Stars Agency

Plantage Middenlaan 2D
1018 DD Amsterdam
info@allstarsagency.nl
+31 (0)20 - 4213669


Contactpersonen

Andrea Kleverlaan
andrea@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 23135187

Britt Colegem
britt@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 16476446

Facebook - All Stars Agency Instagram - All Stars Agency Twitter - All Stars Agency