Mustafa Duygulu

CV IMDB Instagram

De veelbelovende acteur Mustafa Duygulu is in 2009 afgestudeerd aan de Toneelschool Maastricht en heeft daarvoor bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven de theatercursus afgerond.

Op het toneel heeft Mustafa in een korte tijd veel ervaring opgedaan in producties van Toneelgroep Amsterdam, het Onafhankelijk Toneel en Frascati Producties zoals Huis van de Stilte, Writing Walls en Mighty Society 6. Ook speelde hij in het stuk De Cornet, wat een openingsvoorstelling van de Opera Dagen Rotterdam was.

Op tv was Mustafa de afgelopen jaren te zien in de tv-films Biz en Bowy is Binnen, de korte films Roken als een Turk en Nederland Ruimt Op, en de tv-series Celblok H, Charlie, Van God Los, Hoe Overleef Ik? en Aaf. Mustafa schreef het scenario voor de korte film Roken als een Turk, waarvoor hij een nominatie kreeg voor de Zilveren Krulstaart 2013.

In Celblok H heeft Mustafa inmiddels al vier seizoenen een vaste rol.

In 2013 speelde Mustafa een rol in de met drie Gouden Kalveren bekroonde speelfilm Wolf. In 2015 was Mustafa te zien in de speelfilm J. Kessels.

Bij Likeminds was hij te zien in de voorstellingen Kitsune en Geweld. Ook regisseerde hij bij Likeminds de voorstellingen Closer en Las Vegas.

In 2016 speelde Mustafa in De Mannentester van Endemol. In 2017 heeft hij een rol in het vierde seizoen van Van God Los (Pupkin).

Mustafa was als co-schrijver betrokken bij de films De Oost en Catacombe, die begin 2017 in productie zijn gegaan. Tevens heeft hij de NTR KORT!-film Omega geregisseerd en geschreven.

Showreel

All Stars Agency

Keizersgracht 630
1017 ER Amsterdam
info@allstarsagency.nl
+31 (0)20 - 4213669


Contactpersonen

Andrea Kleverlaan
andrea@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 23135187

Britt Colegem
britt@allstarsagency.nl
+31 (0)6 - 16476446

Facebook - All Stars Agency Instagram - All Stars Agency Twitter - All Stars Agency